Tydzień Kuchni Polskiej z okazji setnej rocznicy odzyskania niepodległości. Rozmowa z Mariuszem Pieterwasem z restauracji Krew i Woda

Czytaj dalej
Fot. www.facebook.com/krewiwoda/
rozm. Gabriela Pewińska

Tydzień Kuchni Polskiej z okazji setnej rocznicy odzyskania niepodległości. Rozmowa z Mariuszem Pieterwasem z restauracji Krew i Woda

rozm. Gabriela Pewińska

Z okazji setnej rocznicy odzyskania przez Polskę niepodległości, wybrane restauracje z całego kraju wprowadzą 5 listopada - Tydzień Kuchni Polskiej. Z Mariuszem Pieterwasem, szefem kuchni gdyńskiej restauracji Krew i Woda, rozmawia Gabriela Pewińska.

Z okazji setnej rocznicy odzyskania przez Polskę niepodległości, wybrane restauracje z całego kraju wprowadzą 5 listopada - z pana inicjatywy - Tydzień Kuchni Polskiej.
To będzie święto polskiej kuchni. Szefowie kuchni zaproponują specjalne menu inspirowane różnymi regionami XIX i XX-wiecznej Polski.

Pozostało jeszcze 86% treści.

Jeżeli chcesz przeczytać ten artykuł, wykup dostęp.

Zaloguj się, by czytać artykuł w całości
  • Prenumerata cyfrowa

    Czytaj ten i wszystkie artykuły w ramach prenumeraty już od 2,46 zł dziennie.

    już od
    2,46
    /dzień
rozm. Gabriela Pewińska

Dodaj pierwszy komentarz

Komentowanie artykułu dostępne jest tylko dla zalogowanych użytkowników, którzy mają do niego dostęp.
Zaloguj się

plus.dziennikbaltycki.pl

Polska Press Sp. z o.o. informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.

Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.

© 2000 - 2019 Polska Press Sp. z o.o.